Hallitus 2024 esittäytyy

Hallitus vaihtui jälleen vuoden vaihteessa ja olisi aika esitellä uusi hallitus! Jatka lukemista, jos haluat tietää ketkä toimivat hallituksessa vuoden 2024.

Kerttu Saukkola
Puheenjohtaja

Lipidin puheenjohtajana vuonna 2024 toimii Kerttu! Kerttu on neljännen vuoden elintarviketieteilijä, jonka harrastuksiin järjestötoiminnan ja työnteon lomassa kuuluvat tanssiminen ja koiran kanssa puuhailu.

Tämä rautainen opiskelijatapahtumien moniosaaja on toiminut edeltävät kaksi vuotta Lipidin tapahtumavastaavana ja nimeää lempitapahtumatyypikseen sitsit. Yksittäisiä lempparitapahtumia Kertulla ovat olleet perinteiset jellyt 2022 sekä viime vuoden uusi konsepti: Masterchef! Viime vuonna osallistuminen järjestäjän roolissa ei sallinut kokkaamista, mutta jospa tänä vuonna kokkailusta nauttiva Kerttu pääsisi haastamaan muut lipidit kisaan!

Lipidin lisäksi Kerttu on pyörinyt mukana Viikki-speksin toiminnassa ja loihtiikin vaivatta niin hyytävän karmaisevan halloween-meikin kuin söpön glitter-naamankin kelle vain.

Puheenjohtajaksi Kerttu lähti todettuaan, että monien lankojen käsissä pitely sujuu vaikka silmät kiinni ja että intoa Lipidin toiminnan kehittämiseen löytyy. Myös ihanat hallituskollegat ja uudet tuttavuudet motivoivat häntä jatkamaan Lipidin toiminnassa. Puheenjohtajana Kerttu on reilu, tarpeen tullen jämäkkä ja todella sydämellinen, joten Lipidin hallituksen ja toimareiden voidaan todeta olevan erittäin hyvissä käsissä tänä vuonna.

Helmi Rihko
Varapuheenjohtaja

Helmi, vuoden 2024 varapuheenjohtaja, on kolmannen vuoden Lipidi. Vpj:n saappaissa Helmi on valmis uudistamaan ja kehittämään Lipidin toimintaa, hyödyntäen samalla laajaa järjestö- ja yhdistystoimintaan liittyvää osaamistaan. 

Lipidissä Helmi on toiminut ensin sihteerinä ja viime vuonna sitsitoimarina. Sanavalmis ja osaava toimija käyttää myös paljon vapaa-aikaansa yliopisto- ja järjestöhommissa. Tällä hetkellä Helmi vaikuttaa Lipidin lisäksi myös HYY:n edustajistossa ja tiedekunnan innovaatiotoiminnassa.

Järjestötoimijatkin pääsevät nauttimaan opiskelijatapahtumista ja esimerkiksi Sikajuhlat ja PM-kisat ovat erityisesti Helmin mieleen. Viime vuonna hauskimpiin hetkiin kuului myös jos jonkinmoisten Jelly-makujen ideointi Lipidin legendaarisiin grundibileisiin. 

Kaikenlainen ideointi ja kehittäminen onkin lähellä Helmin sydäntä ja hän kokee pääsevänsä toteuttamaan itseään monipuolisesti nykyisessä pestissään. Rohkea järjestöaktiivi on vertaansa vailla ja selviää monesta mutkasta moitteettomasti!

Sara Niemi
Sihteeri

Lipidin sihteerinä vuonna 2024 toimii Sara. Hän on toisen vuoden ETK-opiskelija ja hän haki sihteeriksi, koska pesti kuulosti kivalta ja hän halusi päästä mukaan hallitustoimintaan. Päivääkään hän ei ole katunut, mukavia hommia kivojen tyyppien kanssa! 

Opintojen lisäksi Sara fiilistelee ruokaa myös vapaa-ajalla – hän käy testailemassa ravintoloita ja leipoo ja kokkailee kotona. Sara on innokas matkustaja ja erilaiset reissut perheen tai ystävien kanssa on hänestä ihan best! 

Kesäisin Saran voi löytää sienimetsästä tai festareilta, talvisin kuntosalilta tai Netflixin ääreltä jätskipurkki kädessä. Tasapaino on se avain… vai miten se meni.

Ilona Torvinen
Taloudenhoitaja

Ilona on toisen vuoden ETK-opiskelija, joka toimii vuonna 2024 Lipidin taloudenhoitajana. Ilona on aiemmin toiminut Lipidissä biletoimarina, ja Viri Lactiksessa tiedottajana vuonna 2023. Hallitushommat kiinnostivat heti ekoilla opintoviikoilla, ja ovat olleet isoin yksittäinen positiivinen asia Ilonan opinnoissa. Taloudenhoitajan pesti kiinnosti, koska se tarjosi uudenlaisia haasteita ja lupasi lisäharjoitusta excelin käyttöön. Opinnoissa Ilona on tykännyt erityisesti labrakursseista.

Vapaa-ajalla Ilonan löytää joko kotoa lukemasta, neulomasta tai pelaamasta, tai sitten uimahallista tai kuntosalilta. Ruuanlaitto ja leipominen on myös lähellä Ilonan sydäntä, ja uusien reseptien kokeilu on jokaviikkoinen harrastus. Ilona laittaakin erityisesti kaikenlaista aasialaista ruokaa, ja varsinkin itäaasialainen makumaailma on hänen mieleensä.

Roope Koski
Opintovastaava

Roope on toisen vuoden opiskelija ja toimii tänä vuonna opintovastaavana. Hän toimii kandiohjelman johtoryhmässä opiskelijaedustajana, joten ajatteli tämän yhdistyvän siihen kätevästi. 

Aikaisempaa hallituskokemusta löytyy Lipidin työelämä- ja yrityssuhdevastaavan tehtävästä, sekä Viikki Brewing Societyn puheenjohtajan tehtävästä. 

Roopen vapaa-aika kuluu laskettelu- ja musiikkiharrastuksen äärellä. Hänen mielestään parhaita opiskeluajan muistoja ovat varmaankin onnistuneiden juhlien järjestäminen, kuten Lipidin sikajuhlat tai VBS:n 10v juhlat.

Sofianna Mustajärvi
Tiedottaja

Alunperin Oulusta kotoisin oleva Sofianna opiskelee toista vuotta elintarviketieteitä ja toimii tällä hallituskaudella Lipidin tiedottajana. Pitkä kiinnostus hallitustoimintaa kohtaan sai lähtemään mukaan ja tiedottajan tehtävän Sofianna näkee mahdollisuutena käyttää luovuutta, sekä hyvänä näköalapaikkana järjestön toimintaan. 

Vapaa-aika kuluu erilaisten urheiluharrastusten, kuten tämänhetkisten suosikkien kuntosalin ja juoksun parissa. Matkailua rakastava Sofianna käyttää aikaansa mielellään myös opiskelijabudjetille sopivien, halpojen lentojen bongailuun. Ruokamatka lempi ruoan äärelle saattaa tosin toteutuakseen vaatia kyllästymiseen asti kestävää selailua, sillä lentolippu sushin kotimaahan Japaniin harvemmin löytyy alelaarista. Onneksi kiirettä ei ole, sillä sushiin Sofianna ei kyllästy vaikka yrittäisi!

Anni Sipilä
Työelämä- ja yrityssuhdevastaava

Anni Sipilä on viidennen vuoden opiskelija ja opiskelee nyt elintarvike-ekonomian maisteriohjelmassa. Anni lähti vielä järjestötoimintaan mukaan, vaikka oli jo luullut eläköityneensä näistä hommista. Hänellä kun on jo kokemusta useammasta eri järjestöstä ja pestistä fuksivuodesta alkaen. Ensimmäiset pestit olivat tiedottajana Varsinaissuomalaisessa Osakunnassa vuonna 2020 ja seuraavana vuonna Viri Lactiksessa. Sitten Lipidin fuksivastaavana 2021 ja puheenjohtajana 2022. Hallituspestien päälle löytyy vielä kokemusta Sisu International Sports Unitedin hankinta- ja sponsorivastaavana vuonna 2022 ja PM-kotikisojen järkkäämisestä Viikissä.

Kun viime syksynä yksillä sitseillä tuli keskustelu excuista ja alumneista, niin kaverit olivat vetäneet Annin taas Lipidin toimintaan mukaan. Koska yrityssuhdeasiat ovat tulleet tutuiksi jo aikaisemmista järjestöpesteistä ja nyt oli mahdollisuus lähteä yhdessä työparin kanssa pestiin, oli Anni jo houkuteltu Anskun kanssa mukaan. 

Järjestötoiminnan ohella Anni on nauttinut opiskelijatapahtumista, erityisesti laskiaisen Jellyt ja PM-kisojen järkkäilyjen onnistunut lopputulos ovat jääneet mieleen. Myös Lipidin vuosijuhlilla 300 juhlijalle pidetty puhe on ollut ainutlaatuinen kokemus. Itse opinnoista on jäänyt mukavia muistoja analytiikan labrakurssilta yhdessä parhaiden ystävien kanssa. 

Unelmien työpaikasta puhuttaessa Anni halusi lapsena olla lääkäri tai balettitanssija. Nyt vähän vanhempana hän vielä etsii unelmien työpaikkaa ja -tehtävää. Nykyinen työ elintarviketuotannon esihenkilönä on jo tosi lähellä sitä. Unelmien työpaikka voisi olla joku sellainen missä ei tule tylsää, on kivat työkaverit ja pääsee oppimaan uutta työstä ja itsestään. 

Vapaa-ajallaan Anni on viime aikoina töiden jälkeen istahtanut ruokapöydän ääreen ja koonnut palapelejä. Hyvää aivot narikkaan -ajanvietettä. Hän on myös kova penkkiurheilija ja lempparilajit ovat alppihiihto ja tennis. Tänä vuonna hän haluaisi myös päästä takaisin tanssiharrastuksen pariin ja kesällä ulos tenniskentille!

Kun Annilta kysyi, että mikä elintarvike hän olisi niin hän olisi joku jälkiruoka, esimerkiksi crème brûlée. Kova ulkokuori, mut pehmee sisältä. 

Annamaria Kaatonen
Työelämä- ja yrityssuhdevastaava

Annamaria eli Ansku innostui järjestöhommista viime vuonna toimittuaan Lipidin sitsitoimarina ja Viikki Brewing Societyn sihteerinä. Tänä vuonna Ansku on iloinen päästessään jatkamaan sekä Lipidissä että VBS:ssä hallitusrooleissa.

Anskusta sitsitoimarina parasta oli tapahtumien järjestäminen ja uusien taitojen oppiminen. Itsestäkin oppi uusia puolia. Uudessa pestissään Anskua kiehtoo oppia taas lisää ja tehdä yhteistyötä alan toimijoiden kanssa. Ennen vaalikokousta Anskulle ja Annille tuli ideoita tätä vuotta varten, joka vielä entisestään innosti Anskua hakemaan tämän vuoden hallitukseen.

Ansku mainitseekin parhaaksi opiskeluajan muistoksi kaikki tapahtumat, joissa on ollut järjestäjänä. Parasta on, kun suunnitelmat toteutuu ja jengi viihtyy! Opinnoista mieleenpainuvinta ja jännittävintä on ollut pakkausteknologian ryhmätyön esittely raadille.

Vapaa-ajalla Ansku laittaa ruokaa, leipoo ja ylipäätään fiilistelee kaikkia ruokajuttuja. Jos aikaa löytyy, lähtee Ansku käymään kahvilassa tai kuppilassa. Kerran viikossa Anskun löytää Flamenco-tunnilta tanssimasta.

Jos Ansku olisi elintarvike, olisi hän pakastepizza. Vaikka pizza vaatiikin lämmitystä, on se parhaimmillaan juuri tullessaan uunista ulos. Nälkäkiukun yllättäessä pakastepizza on Anskun mukaan aika hyvä vaihtoehto. Unelmien työpaikka voisi löytyä maistelun parista tai oliivitilan omistajana. Lapsuuden haave delfiinikouluttajana taitaakin olla jo vähän väistynyt…

Sani Lehtinen
Fuksivastaava

Sani käy parhaillaan toista vuotta elintarviketieteitä. Hän lähti fuksivastaavaksi sen vuoksi, että voisi luoda tuleville fukseille yhtä ihanan fuksivuoden kuin hän sai ja toivookin, että onnistuu tekemään tuutorien avulla aivan parhaan orientaatioviikon uusille fukseille. Hän lähti hallitukseen sen takia, että halusi päästä Lipidin toimintaan mukaan ja vaikuttamaan sen sisäisiin päätöksiin. 

Vapaa-ajan rentoutuminen Sanille koostuu yleensä jonkinlaisesta urheilusta tai käsitöistä. Viime kuukausina hän on löytänyt boulderoinnin uutena intohimona. Ompelu on taas sellainen ikuinen rakkaus mitä hän koittaa harrastaa aina, kun on mahdollista. 

Lempi Lipidi-tapahtumaa on hänestä erittäin vaikea päättää, mutta ikimuistoisimpien joukossa on ensimmäiset halloween-bileet. Se ilta vieläkin tuo hänelle naurua ja ehdottamasti ryhmäytti fuksivuotena. 

Miia Ahonen
Tapahtumavastaava

Miia on ensimmäisen vuoden elintarviketieteiden opiskelija, mutta hänellä on takanaan neljä vuotta englannin opintoja Tampereen yliopistossa. Hän vaihtoi alaa, sillä lopulta totesi luonnontieteiden kiinnostavankin kieltenopintoja enemmän, ja erityisesti elintarviketieteissä kiinnostuksen herätti alan sekoitus teoriaa ja käytäntöä.

Hän haki Lipidin tapahtumavastaavaksi, koska tykkää itsekin käydä tapahtumissa ja haluaa olla mukana mahdollistamassa ainejärjestön toimintaa jäsenistölle. Hallitusviroista hänellä ei ole aiempaa kokemusta, mutta toimi Tampereen aikoina aktiivisesti nakkilaisena juurikin erilaisten tapahtumien järkkäilyssä. Miian lempitapahtumia ovat kaikenlaiset sitsit.

Vapaa-ajallaan hän opiskelee japania, käy puntilla ja katsoo kauhuleffoja. Hän tykkää myös erilaisista logiikkapeleistä ja kesäisin snorklauksesta. Jos hän olisi jäätelömaku, olisi polka tai jokin muu viileän minttuinen.

Ilona Hulshof
Oikosvastaava

Ilona on neljännen vuoden opiskelija ja aloitti viime syksynä HNFB-maisteriohjelmassa. Hän luuli jo, että hallitusvuodet olivat takanapäin, mutta kerran vielä.. Mikäs muukaan pesti sopisi HNFB-opiskelijalle paremmin kuin Oikos-vastaava? Ilona nauttii siitä, että pestissä pääsee tekemään hommia niin Lipidiläisten kuin Oikoslaisten kanssa. Fuksina hän on ollut osallisen silloisessa tapahtumatiimissä ja siitä siirtyi fuksivastaavaksi. 

Vapaa-aikana Ilona tykkää urheilla, viettä aikaa ystävien kanssa sekä liikkua luonnossa. Opiskeluajoista parhaiten on ehdottomasti jäänyt mieleen Lipidin vuosijuhlat. Muita ihania muistoja on jäänyt orientaatioviikoilta, sikajuhlilta sekä pikkulaskiaisesta.

Pauliina Pekonen
Biletoimihenkilö

Pauliina on ensimmäisen vuoden elintarviketieteiden opiskelija ja päätti lähteä biletoimariksi yllättäen yhdessä Ainon kanssa. Tämä on Pauliinan ensimmäinen kerta mukana järjestötoiminnassa, mutta on innokas järjestämään mahtavia tapahtumia tulevan hallituskauden aikana.

Vapaa-ajallaan Pauliina tykkää käydä salilla ja viettää aikaa kavereidensa kanssa. Pauliina mieluusti löytää itsensä auringon alta ja hän asuikin ennen opiskeluja Turkissa kuusi kuukautta. Turkista palattuaan Pauliinasta tuli Helsinkäinen ja elintarviketieteiden opinnot vei mukanaan.

Pauliinan lempieläin on ehdottomasti kissa ja hän otti jopa myös kissa-aiheisen tatuoinnin. Hän toivoo, että joku päivä saisi vielä omia kissoja. Stressaavan viikon jälkeen Pauliinan voikin löytää Helsingin kissakahvilasta nauttimassa kissojen seurasta.

Aino Tengvall
Biletoimihenkilö

Aino on ensimmäisen vuoden elintarviketieteiden opiskelija. Aino oli lipidin syyskokouksessa ja spontaanisti päätti lähteä biletoimariksi. Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta Ainolla ei ole, mutta hänestä on kiva päästä mukaan toimintaan.

Vapaa-ajallaan Aino harrastaa kestävyysjuoksua, joten häneen voi törmätä Viikin lenkkipoluilla. Hän myös pitää matkustamisesta ja haaveena olisi päästä vaihtoon opiskelujen aikana. Välivuotena Aino matkusti ulkomaille esimerkiksi Ranskaan ja tutustui uusiin kulttuureihin. Kansainvälisyydestä olikin hyötyä syksyllä, kun Aino asui solussa vaihto-oppilaiden kanssa.

Ennen Ainon lempieläin oli koira, mutta hänen perheensä hankittua kissan, ei Aino enää osaa päättää. Monesti hän meneekin viikonloppuisin kotiin vanhempiensa luokse vain nähdäkseen lemmikit.

Jani Anttila
Sitsitoimihenkilö

Vantaalta alun perin kotoisin oleva Jani on kolmannen vuoden lipidiläinen ja toinen tämän vuoden sitsitoimareista. Jo lähes valmistuneena DI:nä ja työelämän puolelle siirtyneenä hän päätti lähteä mukaan Lipidin toimintaan vanhoilla päivillä, jotta voisi olla mukana järjestämässä huipputapahtumia kaikille jäsenille.

Aikaisempaa hallituskokemusta Janilta ei löydy Lipidin riveistä, mutta hän on kokenut konkari muuten yhdistystoiminnassa ja on istunut useamman vuoden erilaisissa hallitus- ja toimihenkilöpesteissä tekniikan kehdossa eli Otaniemen puolella.

Vapaa-ajalla Jani tykkää harrastaa kaikenlaista lenkkeilystä tietokoneisiin ja sen lisäksi hän soittaa kitaraa ja kuuntelee todella paljon musiikkia.

Aada Koivu
Sitsitoimihenkilö

Toisen vuoden opiskelija Aada on toinen tämän vuoden sitsitoimareista, ja kotoisin Kouvolasta. Baarimikkona työskentelevä Aada on asiantunteva lisä tapahtumatiimiin. Elintarviketieteiden opiskelussa häntä kiinnostaa erityisesti elintarviketurvallisuus ja lainsäädäntö.

Tapahtumatiimiin Aada lähti mukaan jo viime vuonna biletoimarin roolissa. Tapahtumien järjestely ja hallitustoiminta vei kuitenkin mukanaan ja tässä sitä taas ollaan. Sitsit ovat luonnollisesti lemppari opiskelija tapahtuma eli mikä olisi parempaa, kuin päästä itse järkkäämään ne. Tänä vuonna olemme keksineet monta hyvää uutta sitsi-ideaa eli stay tuned!

Niinkuin moni muukin lipidi, Aada urheilee vapaa-ajallaan paljon. Jos häntä ei löydä salilta tai tenniksestä, hänet löytää todennäköisimmin ystäviensä kanssa viiniltä. Aada odottaa innolla, että pääsee järjestämään lipideille ja muille viikkiläisille taas kerran unohtumattomia bileitä!

Emmi Mäkinen
Liikuntatoimihenkilö

Emmi opiskelee elintarviketieteitä 4. vuotta. Lipidin lisäksi Emmi on Sisussa ja MMYL:ssä eri tehtävissä. Urheilu on tärkeä osa Emmin elämää, koska hän pelaa futsalia naisten liigassa.

Liikuntatoimarina Emmi haluaa päästä jakamaan iloaan liikuntaan muiden opiskelijoiden kanssa, yhteisöllisyyttä unohtamatta. Emmi oli vuonna 2021 Lipidin joukkueessa VM-kisoissa, josta hänellä on parhaita muistoja. Kyseinen kisa innosti kokeilemaan järjestötoimintaa. Emmin mieleen ovat jääneet myös viime keväiset Sikajuhlat.

Jos Emmillä olisi rajattomasti resursseja, hän veisi Lipidit viikon retriitille johonkin lämpimään joogan, meditoinnin, terveellisen ruoan ja rentoutumisen äärelle (ja ehkä myös juhlimista). Emmi odottaa vuodelta 2024 liikuntakokeilujen järjestämistä, muissa Lipidin tapahtumissa toimimista ja valokuvaamista.

Milla Tammivuori
Kulttuuritoimihenkilö

Milla opiskelee elintarviketieteitä myös 4. vuotta. Milla on toiminut Lipidissä aikaisempina vuosina liikunta- ja kulttuuritoimihenkilönä sekä tiedottajana. Hän nauttii Lipidissä toimimisesta paljon, ja haluaa siksi jaktaa mukana! 

Milla tykkää vapaa-ajalla tanssia ja liikkua luonnossa. Viime aikoina hän on lukenut paljon hömppäkirjoja ja käynyt lempeässä joogassa. Mukavia flow-tiloja Millalle tuo myös erilaiset taide- ja käsityöprojektit. 

Parhaita muistoja Lipidin tapahtumista Millalla on aikaisemmilta vuosilta on Pakin talolta sekä vuosikurssit sekaisin että orientoivilta viikoilta. 

Jos Millalla olisi rajattomasti resursseja, hän haaveilee Lipidin jäsenistön viemisestä useamman ruokalajin kokkikurssille. Hallitusvuodelta 2024 hän odottaa Lipidin yhteisöllisyyttä, sekä jäsenten innostumista hänen järjestämissä aktiviteeteissa.

Janita Alitalo
FOOD-toimihenkilö

Janita on Lipidin FOOD-toimihenkilö vuonna 2024. Hänellä on käynnissä tällä hetkellä ensimmäinen maisterivuosi elintarviketieteissä ja maataloustieteissä. Hän halusi tähän pestiin, koska hän on uusi Lipidi ja omaa jonkinlaista näkökulmaa siitä, millaista on aloittaa opinnot ja päästä mukaan ainejärjestötoimintaan vasta maisterivaiheessa. Hän haluaa siis saada muualta tulleet maisterivaiheen Lipidit paremmin mukaan meidän toimintaan ja saada kaikki tuntemaan olonsa tervetulleiksi! Aiempaa hallituskokemusta Janitalla on Sampsa ry:stä ja SISU ry:stä, tällä hetkellä hän on SISUn puheenjohtaja.

Vapaa-ajalla aika menee totta kai ainejärjestöjuttujen parissa, mutta nauttii myös muun muassa ruoanlaitosta, thainyrkkeilystä, ulkoilusta ja kuntosalilla käymisestä! Ja random fakta Janitasta on se, että hänen lempieläin on mangusti.

Taisha Navarrete Vuorikoski
Sometoimihenkilö

Taisha on 20-vuotias elintarviketieteiden opiskelija ensimmäistä vuotta. Hän työskentelee baristana osa-aikaisesti ja tanssii myös flamencoa aktiivisesti. Sometoimarin pestiin Taisha haki, sillä sosiaalinen media on tuttu ja turvallinen, koska kokemusta samanlaisista hommista löytyy. Erityisesti pestissä kiinnostaa visuaalisen luovuuden käyttäminen.

Taishan vapaa-ajan kiinnostuksen kohteita ovat erilaiset sanapelit, keittiössä innovointi ja käsityöt. Taishan lempiruokiin mahtuisi monia, mutta gochujang tofu taitaa viedä paalupaikan niistä. Mieluusti hän matkaisi paljon maailmalla kiertäen unelmakohteitaan esim. Costa Ricaa sekä Vietnamia.

Natalia Periainen
Sometoimihenkilö

Natalia on 3. vuoden opiskelija ja toimii tänä vuonna Lipidin toisena sometoimarina.

Sometoimarina hän haluaa vaikuttaa positiivisesti jäsenistön kokemukseen Lipidin somekanavista, sekä tuoda Lipidin toimintaa esille alasta kiinnostuneille ihmisille. Somekanavien ylläpito ja Canvalla taiteilu onkin hänelle jo entuudestaan tuttua, sillä hän lähtin Lipidin hallituksen toimintaan mukaan jo fuksivuonna tiedottajan roolissa.

Vapaa-ajalla Natalian löytää todennäköisemmin jäähallilta taitoluistelukilpailujen tuomaripaneelin takaa, sillä kilpajäät jätettyään luistelu on edelleen vahvasti lähellä sydäntä🩵⛸️ Hän tykkää myös käydä salilla ja viihtyy erilaisten pallopelien, erityisesti tenniksen, parissa . Hauska fakta Nataliasta on se, että hän rakastaa hillosipuleita yli kaike

Elias Kangas
Kv-toimihenkilö

Elias on 22-vuotias ruoantuotannosta kiinnostunut 2. vuoden elintarviketieteiden opiskelija. Viime vuonna fuksivastaavana toiminut Elias haki tämän vuoden Kv-vastaavaksi, sillä kansainvälisyys on hänelle tuttua. Kansainvälisen kulttuurin rakentaminen Viikissä myös kiinnostaa häntä.

Vapaa-ajalla Elias tykkää erityisesti kiipeillä ja tehdä kehonpainoharjoitteita, jotka ovat jääneet nyt tauolle olkapäävaurion takia. Näiden lisäksi hän tykkää pelailla ja uutena innostuksena hän on löytänyt ruoanlaiton.

Eliaksen lempipokemon on Lotad, sillä se osaa piiloutua hyvin veteen ja on hieno. Vaihtoehdoista Viikin kirjastossa tai EE-talossa asumisesta Elias valitsisi mielummin Viikin kirjaston. Se on hänelle kotoisa ja tuttu paikka, onhan hän ollut siellä töissäkin. Lisäksi Viikin Prisma sijaitsee vieressä.

Elias Turunen
ETYO:n päätoimittaja

Elias on neljännen vuoden opiskelija ja erittäin innokas toimija opiskelijajärjestöissä, mutta ensimmäistä kertaa Lipidin toiminnassa mukana. ETYO-lehden toimittajan virka kuulosti kivalta Eliakselle ja hänellä onkin kokemusta fuksioppaan kirjoittamisesta.

Vapaa-aika Eliaksella kuluu rakkaan koripallon kanssa ja salilla treenatessa. Eliaksen mukaan Lipidi on parempi kuin muut järjestöt, koska lipidin toiminnassa saa aina herkku naminami ruokaa.

Saku Kosunen
Tilatoimihenkilö

Saku on toisen vuoden opiskelija, joka on valinnut tilatoimarin pestin intohimoisena poikkitieteellisten haasteiden ystävänä. Hänellä on kokemusta lipidin hallituksessa sihteerinä toimimisesta fuksivuotenaan ja nyt hän odottaa innolla luovaa panostaan uudessa roolissaan.

Vapaa-aikanaan Saku nauttii opiskelijatapahtumista, saliharjoittelusta ja kiipeilystä. Sakulle Lipidin värit tuovat mieleen auringonnousun meren takaa, joka kuvastaakin uuden alkua.