Ilmoitusasiaa: Lipidi ry. x Oikos ry.

 
Oikos ry. kuluttajaekonomian ja ravitsemustieteen opiskelijat liittyvät vuoden 2020 aikana Lipidi ry:n alaiseksi jaostoksi. Oikos ja Lipidi ovat vuosien aikana tehneet monenlaista yhteistyötä keskenään. Oikos tuo Lipidin riveihin opiskelijoita kandeista maistereihin sekä osaamista ravitsemustieteestä ja kuluttajaekonomiasta. Liitos tuo hienoja mahdollisuuksia molempiin suuntiin, niin Lipidille kuin Oikokselle.
 
Oikoksen juuret ovat jo vuoden 1947 takaa Kotitalouden ylioppilaat ry:n ainejärjestössä. Oikos-nimi on otettu käyttöön 1993 ja ainejärjestön tehtävänä on pitää yhteyksiä yllä ravitsemustieteen osaston ja kuluttajaekonomian opetushenkilökuntaan ja työelämään. Oikos on järjestänyt excursioita ravitsemustieteilijöitä ja kuluttajaekonomisteja työllistäviin organisaatioihin, näihin saadaan toivottavasti uusia mahdollisuuksia Lipidin kanssa toimiessa. Oikoksen teemoja on yhdessäolo, yhdessä tekeminen, suvaitsevuus ja erilaisuuden kääntäminen voimavaraksi. Nämähän sopivat Lipidin teemojen kanssa aivan mainiosti yhteen!
 
Kysymyksiä ja ajatuksia aiheen tiimoilta voi lähettää seuraaviin osoitteisiin lipidi-hallitus(at)helsinki.fi ja oikos-hallitus(at)helsinki.fi
 
” Oikos-nimi tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa taloa, kotipaikkaa”, kirjoitetaan Oikoksen nettisivuilla. Toivottavasti kotiudutte Lipidin kotipaikkaan yhtä hyvin, sillä olemme niin innoissamme saadessamme teidät mukaan toimintaamme!
Toivotamme teidät kaikki koko hallituksen ja Lipidi ry:n puolesta lämpimästi tervetulleiksi! ❤️
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *